nike løbesko tilbud | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Bryan Rodriguez
Bryan Rodriguez Jun 6 '17
Det er ikke længe, ​​før Air Max Day 2017 endelig kommer, og Nike har ikke spildt nogen tid med at detaljerede sine største udgivelser for at fejre anledningen. Det er også blevet afsløret, at nike løbesko herre-silhuetten snart vil falde i en tidløs sort og hvid farvelægning. En moderne tag på den ikoniske løber, overdelene har en detaljeret Flyknit konstruktion, som både er let og robust på grund af hyperfuse overlay. Den nye dråbe fører op til den stærkt hypede Air Max Day Collection, der er sat til udgivelse den 26. marts, mens denne nye model af Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit er planlagt til en 2. marts udgivelse.


Bortset fra N7-variationerne og en sort / hvid farveløsning, introduceres nike løbesko dame i en lidt undervurderet sminke til sommersæsonen. På baggrund af tonalsvart på tværs af den konstruerede mesh øvre, er løberen udtalt med forskellige nuancer af blå pryder det organiserede flywire system og Stor Swoosh branding på tværs af forfoden. Desuden behandles den fulde længde synlige sål enhed i en gradient finish, der falder fra lyseblå til lilla, der starter ved hælen, for at perfekt koordinere med paletten.


Nike har endnu ikke formelt indført den nye nike løbesko tilbud endnu, og silhuetten modtager allerede en stor makeover. Den originale konstruktion af den nye Air Max-model blev udstyret med en tekstil / mesh øvre og i dag ser vi det få en opgradering takket være Tilsætningen af ​​Flyknit. Parret ovenfor får den flerfarvede behandling som Photo Blue og Bright Crimson kombinere på Flyknit øvre sammen med Black accenter på branding, snørebånd, mudguard, indre liner og hæl. En hvid mellomsåle ombryder tingene op.
Share:

Social Services

Share: