nike løbesko tilbud | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Luis Chow
Luis Chow Jun 1 '17
nike løbesko herre Unlimited er klædt i en Flyknit vævet øvre lavet i Volt og Pink. Ved at bryde op i totonet look af skoen er sorten placeret på hans ydersål og branding hits på tungen, hæl og sidepaneler. En hvid mellemsål og zoom luftpude i forfoden gør dette til en yderst fremragende sko.


Den unikke udseende løbehjul blev først introduceret i 2001, og i 2016 har Nike besluttet at genoplive sneakeren med en mere moderne udførelse. Den resulterende nike løbesko dame er et andet kapitel i årets Zoom Air-historie, (Nike anvendte samme teknologi til Kim Jones 'seneste NikeLab Air Zoom LWP og Air Zoom Talaria), som har skårne læderpaneler og en indre indvendig ærme.


Med sin oprindelige debut tilbage i 1997, er den klassiske nike løbesko tilbud genoplivet i år i form af en ny sort og guldfinish. Stort set i forhold til sit klassiske design, består den lavtliggende sneaker af læder og åndbar mesh build.heel Sektion og mellemsål for at udtale sin smarte profil. Yderligere udstyret med 3M reflekterende accenter på trim, ankel og bagud, modellen er toppet med en hvid mellemsål og guldspidsede ydersål.
Share:

Social Services

Share: